Sosyal Medya

Facebook Paylaş
Twitter
Google+ 'ta Paylaş
ZKSoftware Bayisiyiz.
Turkbim Bilişim olarak ZKSoftware bayisiyiz. 

ZKSoftware Türkiye Hakkında; 

Yaşadığımız yüzyılın sorunu olarak tanımlayabileceğimiz hırsızlık, gasp, saldırı ve terör olayları, insanlığın huzurunu tehdit etmekte ve yaşadığı topluma olan güveninin azalmasına yol açmaktadır. Bu doğrultuda ZKSoftware Türkiye, söz konusu gelişmeleri takip ederek sorumlu olduğu bölgelerdeki huzur ve güvenin arttırılmasına katkıda bulunmayı görev olarak üstlenmektedir. Günümüzün gerçeği olan multimedya dünyasına baktığımızda; takip, iletişim teknolojisi, olayları önceden haber alma ve konfor gibi zorunlulukların doğduğunu görmekteyiz.


ZKSoftware Türkiye için başta can güvenliği olmak üzere, büyük zorluklarla elde edilen malların güvenliğini sağlamak, yaşanılan mekânlarda konforu ve iş verimliliğini arttırmak, zaman kayıplarını engellemek ve takip olanakları sunmak en büyük hedef olmuştur.

ZKSoftware Türkiye olarak; personel devam kontrol sistemleri (PDKS), güvenlik görevlisi tur kontrol sistemleri, geçiş kontrol sistemleri, güvenlik tipi arama detektörleri, kapalı devre televizyon sistemleri (CCTV), şehir izleme sistemleri (MOBESA), görüntülü kapı telefonları (Video Intercom), yangın algılama ve ikaz sistemleri, çevre güvenlik sistemleri, ürün koruma sistemleri ve araç takip sistemleri (GPS) konularındaki deneyim, bilgi birikimi ve uzman kadromuz ile sistem ürünlerini projelendirerek son kullanıcıya sunmaktayız. Bu çalışmaları bir standarda oturtmak için 2008 yılında ISO9001 belgesini ve ardından 2010 yılında TSE Hizmet Yeterlilik Belgesi’ni alarak kaliteli hizmet anlayışını pekiştirmek amacıyla yolumuza devam etmekteyiz.

Genç ve Aydın Bir Kadro;

Toplumun değişen ihtiyaçlarını karşılamak üzere, daha yüksek kalitede ürün ve hizmeti takip etmek en önemli görevimizdir. Bu amaçla, kuruluşundan bu yana son kullanıcıya en son teknolojiye sahip ürünleri sunmuştur. Önerdiğimiz ürünler toplumumuzun her türlü birim, ticari kuruluşları ve meskenlerinde kullanılmaktadır. Tüm bu kullanıcılar göz önüne alındığında teknoloji, kalite ve hizmete verdiğimiz önem daha iyi anlaşılmaktadır.

Güvenlik, huzur ve konfor toplumun can damarıdır. Teknolojinin takipçisi olan bizler için, gerekli sistem ihtiyaçlarını karşılamak, bu can damarının zarar görmesine engel olmak vazifesi olmuştur. Bu doğrultuda, Türkiye’nin dört bir yanında çeşitli faaliyet alanlarında hizmet sunan özel sektör ve kamu kuruluşları portföyümüze sürekli yeni kuruluşlar eklenmekte. Bunun sonucu olarak da, daha güçlü ve daha fonksiyonel ürün çeşitliliğine ihtiyaç duyarak ürün ve hizmet yelpazemizi olabildiğince genişletmekteyiz.


ZKSoftware Türkiye Aşağıdaki Hizmetleri vermektedir: 

Geçiş Kontrol Sistemleri
Otopark Bariyer ve Kayar Kapı Motorları
Turnike Sistemleri
Dedektörler
Kart Yazıcılar
Adaptörler
Yazılımlar
Otel Sistemleri

,