Sosyal Medya

Facebook Paylaş
Twitter
Google+ 'ta Paylaş
Ücretsiz Whmcs SMS Modülü (Eklentisi)

Ücretsiz Whmcs SMS Modülü (Eklentisi):

Whmcs SMS Modülü (eklentisi), kullanıcılarınıza daha kaliteli bir müşteri deneyimi sunmanız için tasarlanmıştır. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de güven ve müşteri sadakati en önemli konudur. Sizden hosting, alan adı, sunucu barındırma vb. hizmet alan müşterilerinize sürekli olarak sipariş durumu hakkında bildirimde bulunarak, hem müşterinizin güvenini kazanır, hem de daha sonra sizden tekrar alışveriş yapmasını sağlarsınız.

Kullanımı ve entegrasyonu basittir. WHMCS hosting sitenizde müşteri memnuniyeti en üst seviyede olmak zorundadır. Bu sistemle üyelerinizi ve sipariş durumlarını vb. siz ne isterseniz hem size hem müşteriye sizin başlığınız altında sms gönderebilirsiniz. SMS modülü ile müşteriniz üzerinde hem güven sağlamış hem de rahatlıkla alışveriş yapmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca WHMCS SMS modülünü güvenlik amaçlı kullanabilirsiniz.

 

WHMCS SMS Modülü Avantajları

·         Müşteriniz üye olduğu an, hoş geldiniz karşılaması ile güven sağlayabilirsiniz.

·         Müşterinize, siparişiniz başarıyla tamamlanmıştır bildirimi gönderebilirsiniz.

·         Domain, hosting veya başka hizmetlerinin bitiş sürelerine önceden müşteriye otomatik olarak SMS ile bildirerek müşteri memnuniyeti sağlayabilirsiniz.

 

Ücretsiz İndirerek Hemen Deneyin!

Eklentimizi denemek için hemen ücretsiz indirebilir ve size verdiğimiz 50 SMS ile test edebilirsiniz. Sistemin kullanmak için www.edesms.com üye olarak modülü ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Not: Hosting firmalarına özel SMS özel fiyatlarımız için lütfen müşteri temsilcisiyle iletişime geçiniz. http://www.edesms.com/Contact adresinden mesaj bırakın. Sizi hemen arayalım.

Modülü indirmek için lütfen ücretsiz üye olunuz.


Ücretsiz Kurulum!

Eklentimizi denemek için hemen ücretsiz indirebilir ve size verdiğimiz 50 SMS ile test edebilirsiniz. Kurulum için şirketimizden müşteri destek hattı size her zaman yardımcı olmaya hazırdır.

,