Sosyal Medya

Facebook Paylaş
Twitter
Google+ 'ta Paylaş
Turkbim, Metro Elektronik'in Çözüm Ortağıdır.
Metro Elektronik Hakkında:

Metro Elektronik Dış Ticaret A.Ş., 1995 yılında bilgisayar ve bileşenlerinin ithalatı ve toptan satışı amacı ile Gold Group’un bir grup şirketi olarak kurulmuştur. Kendi öz sermayesi ile Türkiye’nin bilişim sektöründe (donanım, yazılım, tüketim ürünleri toptan satışı) faaliyet gösteren en büyük pazarlama, satış ve dağıtım şirketlerinin arasında ilk sıralarda yer almaktadır. 

Dünyanın önde gelen 500 den fazla markasını temsilcilerinden tedarik ederek 4.000 ‘in üzerinde bayi kanalı aracılığı ile tüketicilere ulaştırmaktadır. Merkezi İstanbul da olup; Ankara, İzmir ve Adana’daki şubeleri ile toplam 15.000 metrekare depo alanı ve 20 Milyon USD aktif stokla Türkiye’nin her yerine hizmet vermektedir. Bünyesinde toplam 250 kişilik bir hizmet istihdamına sahip çalışanı bulunmaktadır. Bu ürün çeşitleri hakkında; stoklarımız ve online satış seçeneği sunduğumuz B2B sitemiz olan www.bayidepo.com web adresimizde geniş ve detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. 

Firmamız bilgisayar ve teknoloji ürünlerinin dağıtıcılığı konusunda Türkiye’nin en geniş ürün yelpazesi ile bu konuda liderdir. Firmamız bir çok banka ve finans kuruluşu ile ödeme seçenekleri de geliştirerek kanalımız aracılığı ile teknoloji severlerin ihtiyaca göre taksitli alışveriş yapabilmesine imkan sağlayabilmektedir.
,