Sosyal Medya

Facebook Paylaş
Twitter
Google+ 'ta Paylaş
Turkbim, Armada'da Bayisidir..

ArmAdA Hakkında


1993 yılında kurulan ve 2006'da halka açılan Armada Bilgisayar Sistemleri San. ve Tic. A.Ş., Bilişim Teknoloji sektöründe katma değer ekleyen yenilikçi, uzman ve dinamik bir dağıtım şirketidir.


Ürün yelpazesinde yer alan ve her biri kendi alanında lider olan Uluslararası markaların kişisel bilgisayarlar, sunucu, depolama, yedekleme, sanallaştırma güvenlik bilgisayar ağ endüstriyel el terminalleri, barkod yazıcılar, bilgisayar bileşenleri ve mobil ürünlerinin tercih edilen dağıtıcısı konumundadır.


Armada, yeni teknoloji ve çözümleri yakından takip eden deneyimli ve bilgili ekibiyle pazardaki rakiplerinden ayrışmaktadır.


Müşteri ve ürün odaklı iş süreçleri, yeni teknolojileri ilk uygulayan şirket olmanın getirdiği güvenilirlik ve deneyim, Armada’yı pazarda farklılaştıran faktörler arasındadır.


Armada Cisco, Intel, Dell, Lenovo, Polycom, EMC, Fortinet, APC, Symantec, VMware, Riverbed, HP Network, Kingston, Tyco, Iomega, HCS, Enterasys, Motorola, Zebra gibi saygın ve uluslararası üreticilerle distribütörlük anlaşması çerçevesinde uzun yıllara dayalı işbirliği yürütmektedir.


İstanbul, Ankara, İzmir, Adana'da toplam 155 çalışanı ile ürün yelpazesini geliştirmekte ve 4,000 in üzerinde bilgisayar şirketine ürün ve çözüm tedarik etmektedir.

 

Hisselerinin %43,04'si IMKB de işlem gören Armada, 2012 yılında 283 milyon ABD doları satış geliri elde etmiştir.


Armada, BT sektörünün ön yatırım, finansman ve deneyim gerektiren ürün ve teknolojilerini dünya ile eşzamanlı Türkiye pazarına başarıyla sunarak, iş hacmini büyütmeyi ve yaygınlaşmayı amaçlamıştır. Bilişim teknolojileri lider üreticileri ile Türk bilgisayar şirketleri arasında güçlü ekip ve alt yapısının ürettiği katma değerler ile vazgeçilmez bir platform oluşturmaktadır.


Armada Dağıtım Yaptığı Markalar:

Armada AMP, APC, Cisco, Dell, EMC, Extreme, Fortinet, HCS, HP, Honeywell, İntel, Intermec, Lenovo, Kingston, Motorola, Polycom, Panasonic, Riverbed, RSA, Symantec, VMware, Zebra ile uzun yıllara dayalı işbirliği yürütmektedir.


,