Sosyal Medya

Facebook Paylaş
Twitter
Google+ 'ta Paylaş
2006 Yılından bu yana Denge Bilgisayar Bayisiyiz

DDenge bilgisayar Hakkında:

Denge Bilgisayar, 1998 yılında, Türkiye genelindeki bilişim firmalarına, kişisel bilgisayar ve parçaları, çevre birimleri, tüketim malzemeleri, ağ ürünleri, yazılım ürünleri ve tüketici elektroniği ürünlerinin üretimini, satış pazarlamasını ve lojistiğini yapmak üzere kurulmuş bir dağıtım şirketidir.

 

Türkiye geneline yayılmış 2000'den fazla iş ortağı bulunmaktadır. Dente mini PC ve masaüstü bilgisayar, Eaton Kesintisiz Güç Kaynakları Türkiye’de yetkili distribütörü olarak faaliyet göstermektedir. Diğer yandan Hp, Lenovo, Asus, Microsoft, Intel ve 60’dan fazla uluslararası markanın yetkili toptancısı olarak bilişim firmalarına dağıtımını yapmaktadır.


Denge B2B Hakkında ?

 

Denge B2B, Denge Bilgisayar' ın iş ortaklarına sunmuş olduğu bir e-ticaret sitesidir. İnternet teknolojilerinin geldiği nokta itibariyle firmaların birbirleri arasında çok daha verimli çalışmaları, hata ve unutma gibi kayıpların en aza indirilmesi ve takip kolaylığı gibi avantajları ile günümüzde B2B kaçınılmaz bir e-iş ortağı platformu haline gelmiştir. Ayrıca, İş Ortaklığı temelinin sürdürülebilir ilişki olduğunu varsayarsak, B2B yatırımı çok önemli kilometre taşı niteliğindedir. Denge Bilgisayar, B2B e-ticaret sitesini 2002 yılında faaliyete başlatmış, bu alandaki Türkiye'nin ilk sitelerinden biri olmuştur. Hizmet odaklı yaklaşımı nedeniyle alt yapı olarak görsellikten çok işlevsellik ve içerik bakımından zenginlik hedeflemiştir. İhtiyaçlara ve gelen taleplere bağlı olarak sürekli güncelleme yapılmakla birlikte, Denge B2B aracılığı ile başlıca yapabilecekleriniz şunlardır;

 

. Yetki seviyelerine göre kullanıcı tanımlayabilir

· Zengin ürün çeşitliliği ve gelişmiş ürün arama özellikleri, kıyaslayabilir

· Cari hesabınızın durumunu güncel takip edebilir

· Uygun ödeme seçenekleri ile güvenli Kredi Kartı Ödemeleri gerçekleştirebilir

· Sınırsız sayıda kayıtlı sepet oluşturabilir, bu sepetleri saklayarak teklife dönüştürebilir, gerektiğinde yazdırabilir, sipariş verebilir ve geçmiş siparişlerinizi kontrol edebilirsiniz.

· Teknik Servisimizdeki ürünlerinizin son durumunu takip edebilir.

· Kendi e-ticaret sitesi olan veya oluşturacak olan İş Ortaklarımıza XML ile ürün desteği verilmektedir.




DENGE Bilgisayar Dağıtım Yaptığı Markalar:



,